goedkope babyfoon

Goedkope babyfoon

Je hebt besloten om een babyfoon aan te schaffen. Zo kun je toch een oogje in het zeil houden in de babykamer terwijl de baby ligt te slapen. Echter, je wilt niet te veel betalen, maar de babyfoon moet wel goed en betrouwbaar zijn. Je komt dan al snel uit bij een eenvoudige goedkope babyfoon zonder al te veel extra’s (denk aan de camera, terugspreekfunctie, slaapliedjes, nachtlampje, thermometer).

Hoeveel kost een goedkope babyfoon?

Een goedkope babyfoon kost ongeveer 30,-  tot 40,- euro. Blijf vooral de prijzen vergelijken want babyfoons zijn vaak in de aanbieding. Bestekeuzebabyfoon.nl heeft wat simpele varianten van een goedkope babyfoon op een rijtje gezet, zelfs met leuke extra’s. We hebben ook een overzicht gemaakt van goedkope babyfoon met camera. Heb je hier interesse in? Lees er dan hier meer over.


Top 4 beste goedkope babyfoon 2021:

  1. Motorola babyfoon BBP-8
  2. Alecto DBX -85 Eco 
  3. Alecto DBX -115 Full Eco Dect 
  4. Alecto DBX-10

1. Motorola babyfoon MBP-8

goedkope babyfoonEen eenvoudige en goedkope babyfoon in het assortiment van de Motorola babyfoons, maar met waardvolle extra’s en handigheidjes is de MBP. De Motorola babyfoon MBP-8 is direct in het stopcotact te steken. Je hebt dus geen batterij of accu nodig. En omdat de telefoon uit DECT-technologie bestaat heb je geen storting op de lijn. Wel zo handig in een dichtbevolkte kinderrijke buurt.


De LED-lampjes op de babyfoon vertellen precies wanneer de baby geluid maakt en hoe hard. Dit kan handig zijn op bijvoorbeeld een feestje en de babyfoon bevindt zich in een drukke ruimte. Bereik is 300 meter. Deze babyfoon krijgt ook hele goede beoordelingen. Te koop bij bol.com.  


2. De Alecto DBX-85 ECO

goedkope babyfoon De Alecto DBX 85 is een fijne en betrouwbare babyfoon voor een leuke prijs. Deze goedkope babyfoon is de voorloper van de DBX- 88. Het verschil in de 2 babyfoons zit voornamelijk in de extra’s. De belangrijkste functionaliteiten zijn in ieder geval aanwezig op de DBX-85 zoals de ECO-modus (VOX) en de waardevolle terugspreekfunctie.

Ook de gevoeligheid van de microfoon kun je zelf instellen. Wat echter ontbreekt zijn de slaapliedjes en thermometer. Kun je dit opvangen met een leuke mobiel en losse thermometer (niet noodzakelijk)? Dan heb je aan de Alecto DBX – 85 een goede babyfoon voor een leuke prijs. 


Ontvangt goede beoordelingen. Lees ze op bol.com. 


3. Alecto DBX-115 Full Eco DECT

goedkope babyfoonEen fijne babyfoon in het assortiment van goedkope babyfoons is de Alecto DBX-115 Full ECO. Deze eenvoudige babyfoon is 100% storingsvrij door de gecodeerde verbinding tussen baby- en ouderunit. Een groot pluspunt is de Eco-modus. Met deze modus bespaar je energie omdat de babyfoon alleen aanslaat bij geluidsdetectie. Via lampjes op de ouderunit zie je ook of je kleine geluid maakt. Wanneer de batterijen leeg zijn, wordt het ook aangegeven op de ouderunit.


Hierdoor sta je nooit voor vervelende verrassingen. Het bereik tussen beide units bedraagt gemiddeld 50 meter binnenshuis. Dit is altijd wel afhankelijk van de isolatie in jouw woning.


4. Alecto DBX-10 goedkope babyfoon 

goedkope babyfoonMet de DBX-10 in huis heb je een babyfoon die precies doet wat hij moet doen. Ze goedkope babyfoon biedt een 100% storingsvrije digitale verbinding met je kindje die heerlijk ligt te slapen. Het bereik van de DBX-10 is groot: je kan er tot 50 meter mee binnenshuis en hij haalt in de tuin wel 300 meter. De DBX-10 geeft je netjes een signaal als je toch buiten bereik van de babyunit komt. En dat doet hij trouwens ook als de batterijen na 12 tot 15 uur weer opgeladen moeten worden. Zo heb jij weer een zorg minder.


Elke ouder- en babyunit is al op elkaar ingesteld, zodat jij dat niet meer moet doen. Je sluit de babyunit aan in het kamertje van de kleine en de ouderunit op de plek waar jij bent. Inschakelen, en klaar! Je kiest het volume dat je prettig vindt en je kan je kindje rustig laten slapen. Als er iets aan de hand is kun je dat niet alleen horen maar ook zien. Met lichtsignaaltjes laat de ouderunit zien dat er geluid te horen is. Dus ook als je het volume laag zet kun je op de DBX-10 rekenen. 

 

Let op! deze babyfoon beschikt niet over een VOX-functie. De babyfoon is dus continu aan het zenden. Lees hier meer over het belang van een goede VOX-functie van een babyfoon. 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *