goedkope babyfoon

Goedkope babyfoon

Je hebt besloten om een babyfoon aan te schaffen. Zo kun je toch een oogje in het zeil houden in de babykamer terwijl de baby ligt te slapen. Echter, je wilt niet te veel betalen, maar de babyfoon moet wel goed en betrouwbaar zijn. Je komt dan al snel uit bij een eenvoudige goedkope babyfoon zonder al te veel extra’s (denk aan de camera, terugspreekfunctie, slaapliedjes, nachtlampje, thermometer).

Bestekeuzebabyfoon.nl heeft wat simpele varianten van een goedkope babyfoon op een rijtje gezet, zelfs met leuke extra’s.

We hebben ook een overzicht gemaakt van goedkope babyfoon met camera. Heb je hier interesse in? Lees er dan hier meer over.

[tx_divider size=”24″]

Top 4 goedkope babyfoon:

1. Motorola babyfoon MBP-8

Motorola babyfoonsEen eenvoudige en goedkope babyfoon in het assortiment van de Motorola babyfoons, maar met waardvolle extra’s en handigheidjes is de MBP. De Motorola babyfoon MBP-8 is direct in het stopcotact te steken. Je hebt dus geen batterij of accu nodig. En omdat de telefoon uit DECT-technologie bestaat heb je geen storting op de lijn. Wel zo handig in een dichtbevolkte kinderrijke buurt. De LED-lampjes op de babyfoon vertellen precies wanneer de baby geluid maakt en hoe hard. Dit kan handig zijn op bijvoorbeeld een feestje en de babyfoon bevindt zich in een drukke ruimte. Bereik is 300 meter. Deze babyfoon krijgt ook hele goede beoordelingen.

[tx_divider size=”24″]

2. De Alecto DBX-85 ECO

Alecto DBX-85 ECO BabyfoonDe Alecto DBX 85 is een fijne en betrouwbare babyfoon voor een leuke prijs. Deze goedkope babyfoon is de voorloper van de DBX- 88. Het verschil in de 2 babyfoons zit voornamelijk in de extra’s. De belangrijkste functionaliteiten zijn in ieder geval aanwezig op de DBX-85 zoals de ECO-modus (VOX) en de waardevolle terugspreekfunctie. En ook de gevoeligheid van de microfoon kun je zelf instellen. Wat echter ontbreekt zijn de slaapliedjes en thermometer. Kun je dit opvangen met een leuke mobiel en losse thermometer (niet noodzakelijk)? Dan heb je aan de Alecto DBX – 85 een goede babyfoon voor een leuke prijs. Bekijk hier de video-review.

[tx_divider size=”24″]

3. Alecto DBX-115 Full Eco DECT

goedkope babyfoonEen vrij nieuwe babyfoon in het assortiment van goedkope babyfoons is de Alecto DBX-115 Full ECO. Deze eenvoudige babyfoon is 100% storingsvrij door de gecodeerde verbinding tussen baby- en ouderunit. Een griet pluspunt is de Eco-modus. Met deze modus bespaar je energie omdat de babyfoon alleen aanslaat bij geluidsdetectie. Via lampjes op de ouderunit zie je ook of je kleine geluid maakt. Wanneer de batterijen leeg zijn, wordt het ook aangegeven op de ouderunit. Hierdoor sta je nooit voor vervelende verrassingen. Het bereik tussen beide units bedraagt gemiddeld 50 meter binnenshuis. Dit is altijd wel afhankelijk van de isolatie in jouw woning.

4. Alecto DVM-65

babyfoon alecto DVM-65Wil je toch een heel graag een camera erbij? Dan is de Alecto DVM-65 een goedkope babyfoon die over goede basis functionaliteiten beschikt voor een zeer scherpe prijs. Bijkomend voordeel is dat Alecto DVM heel makkelijk in gebruik is en weinig uitleg behoeft.

De babyfoon beschikt over een goede storingsvrije verbinding (FHSS). Het geluid is helder en op het verlichte LCD-display van 2,4 inch is alles prima te volgen in de babykamer. Door de infrarood LED-lampjes is de baby ook in het donker te bewonderen. Een belangrijke extra is de indicator wanneer de batterij bijna leeg is en wanneer je geen bereik hebt. Zo wordt je altijd gewaarschuwd. Het bereik is 300 meter buitenshuis (open veld) en 50 meter binnenshuis. Een fijne compacte babyfoon voor een mooie prijs. Krijgt goede beoordelingen, echter is men niet heel tevreden over de helderheid van het beeldscherm. Klein nadeel vinden wij ook de ontbrekende terugspreekfunctie. Deze is handig als kinderen ouder worden.

Bekijk ons overzicht van de 3 beste goedkope babyfoons met camera hier.

[tx_divider size=”24″] [tx_calltoact button_text=”Bekijk de babyfoon aanbiedingen” url=”https://www.bestekeuzebabyfoon.nl/product-categorie/aanbiedingen-babyfoons/”]Betaal niet te veel….[/tx_calltoact]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *