fbpx

Luvion Prestige Touch 2 opnieuw als beste uit de test Consumentenbond.

De Luvion Prestige Touch 2 is opnieuw als beste babyfoon uit de test gekomen in de categorie beeld en geluid. De babyfoon heeft dan ook het predicaat ‘beste babyfoon’ ontvangen van de Consumentenbond.

Wat maakt de Luvion Prestige Touch de beste babyfoon met camera?

Het formaat van het beeldscherm is maar liefst 7 inch. Te vergelijken met het formaat van een tablet. Het beeld heeft HD-kwaliteit waardoor het je superscherp de baby kunt zien in kleur. In het donker gaat de camera automatisch over op infrarood.

Uit te breiden met meerdere camera’s.
Bij meerdere broertjes en zusjes kan deze monitor de beelden van maar liefst 4 camera’s tegelijk weergeven, ook is het mogelijk om deze beelden tegelijk te bekijken (split screen functie). Met de scanmodus kun je ervoor kiezen de beelden automatisch achter elkaar laten afspelen. Meestal zit er zo’n 7 seconden tussen de beelden.

Op afstand bestuurbaar en mogelijkheid tot opname 
De Luvion Prestige Touch 2 is voorzien van een op afstand bestuurbare (pan & tilt) camera en de mogelijkheid om filmpjes op te nemen op een SD kaart.

Overige funcionaliteiten Luvion Prestige Touch 2

Alle overige specificaties nog eens op een rijtje;

Veilige verbinding
De Luvion Prestige Touch 2 heeft een FHSS digitale verbinding. Babyfoons met een digitale transmissie hebben een verminderde kans op storing en een bereik van max. 200 meter in huis.

De FHSS technologie wordt gebruikt bij babyfoons met een camera met een digitale transmissie. FHSS staat voor Frequency Hopping Spread Spectrum. De beelden worden via een unieke code gestuurd zodat er altijd een beveiligde verbinding is. Een babyfoon met FHSS verspringt in een breed spectrum voortdurend automatisch van kanaal en van frequentie. Een hacker krijgt zo nooit de kans om in te breken.

En valt de verbinding toch weg? Of is de batterij leeg? Dan ontvang je direct een waarschuwing. Wel zo fijn. De Luvion Easy beschikt ook over VOX-voice. Zo springt de babyfoon pas aan als de baby geluid maakt. Zo bespaar je energie. En wil je het geluid zachter zetten? Dan is dit met de volumeknop eenvoudig te regelen.

Ruim bereik
De Luvion Prestige Touch 2 heeft een ruim bereik van 300 meter open veld. Binnen zal dit bereik ongeveer 150 tot 175 meter zijn.

Terugspreekfunctie en temperatuurmeter
Een fijne extra op de Luvion Prestige Touch 2 is de terugspreekfunctie. Niets is fijner voor de baby om een betrouwbare stem te horen die sussende woordjes kan toespreken. Bekijk hier een hilarisch filmpje van een moeder die haar baby’s toespreekt via de babyfoon. Een andere fijne extra van de Luvion Easy is de thermometer op de babyfoon. Zo weet je precies of de baby het niet te koud of te warm heeft. 

Slaapliedjes en led-lampjes
De baby is vrij snel bekend met het slaapritueel. Ook de slaapliedjes horen hierbij. De Luvion Prestige Touch 2 beschikt over een aantal slaapliedjes zodat de baby nog even rustig kan luisteren naar de melodietjes voordat de oogjes dichtvallen.
En zit je in een drukke ruimte waar je de babyfoon niet zo goed hoort? De led-lampjes op de ouderunit geven aan hoe hard te baby geluid maakt.

Verkrijgbaarheid en prijs
Adviesprijs is 259,- De babyfoon is verkrijgbaar bij:

[dfrcs name=”Luvion Prestige Touch 2 Babyfoon”]

Nederandse fabrikant
Deze nieuwe Luvion Prestige Touch 2 babyfoon is ontwikkeld in Nederland. Luvion is een 100% Nederlands bedrijf, gevestigd in Delft en is fabrikant en leverancier van trendy premium kinder- en babyproducten. Ieder Luvion product moet zichzelf onderscheiden door een hoge functionaliteit, een trendy ontwerp, gebruiksgemak en een uitstekende kwaliteit. Dus ook de Luvion babyfoons. Bekijk hier alle Luvion babyfoons.

Wil je weten welke babyfoons nog meer goed scoren bij de Consumentenbond? Lees dan het artikel; beste koop babyfoon.

Plaats een reactie